Rikonstruksion Godinash Industriale

Rikonstruksion Godinash Industriale

Jolaos Shpk është krijuar në vitin 2007 dhe është ristrukturuar në Jolaos Construction shpk. Aktiviteti konsiston në rikonstruksione godinash, projektim dhe arredim të brendshem dhe një shumëllojshmëri të gjërë aktivitetesh sipas kërkesave të klientëve


Informacion për Projektin

Qëllimi i Projektit