Ndertim Pallatesh

Ndertim Pallatesh

Jolaos Construction shpk eshte lider ne fushen e ndertimit ,me shume ndertime pallatesh cilesore


Informacion për Projektin

  • Klient:
  • Date: 12-05-2015

Qëllimi i Projektit

Qellimi jone eshte te ofrojme nje ndertim sa me cilesor dhe me cmime te arsyeshme