Building Contractors

Building Contractors

proj-image-3

Jolaos Construction shpk eshte lider ne fushen e ndertimit ,me shume ndertime pallatesh cilesore


Project info

  • Klient:
  • Date: 12-05-2015

Project Goals

Qellimi jone eshte te ofrojme nje ndertim sa me cilesor dhe me cmime te arsyeshme