Blog

Fillon ndertimi i nje godine multifunksionale

Jolaos Construction shpk  Fillon ndertimi i nje godine multifunksionale ne zone me te frekuentuar te Tiranes

Perfundim punimesh me sukses

Stafi jone eshte i perkushtuar per te perfunduar me sukses cdo projekt te kompanise dhe ne kohe.

Feb 13, 2016 / by admin / No Comments