MIRE SE VINI TEK JOLAOS CONSTRUCTION

Jolaos Construction shpk operon në tregun vendas prej 8 vitesh me aktivitet kryesor rikonstruksionin e godinave, projektim dhe arredim te brendshem, rikostruksione apartamentesh, punime kartonxhes, patinime dhe lyerje ambjentesh, hidroizolime, lyerje epoxidesh, sisteme termike dhe akustike etj. 

Interior Design

Na besoni arredimin e shtepise suaj,per te krijuar nje ambjent ...
READ MORE

Termoizolime

Jemi prane jush per tu ofruar zgjidhje per termoizolimin e ...
READ MORE

Projektime

Ne treg prej 8 vitehs ,ofrojme projektime te ndryshme te ...
READ MORE

AFTESITE TONA

Stafi drejtues teknik i kompanisë përbehët nga njerëz shumë të kualifikuar, të specializuar në zbatimin e të gjitha llojeve të punimeve në fushën e ndërtimit.
  • NDERTIMI AFTESITE - 85%
  • HIDROIZOLIMI AFTESITE - 95%
  • Rikonstruksion AFTESITE - 100%
  • Projektime AFTESITE - 98%

NDERTIMI

Ndertimi eshte fusha jone kryesore e veprimtarise sone prej 8 vitesh eksperience

Aftësitë e punës

85%

Procesi i punës


1
Hapi 1
Projektimi
2
Hapi 2
Implementimi
3
Hapi 3
Design

HIDROIZOLIMI

 

Stafi jone eshte i specializuar per te realizuar hidroizolime cilesore dhe ne kohe.

Aftësitë e punës

95%

Procesi i punës


1
Hapi 1
Studimi
2
Hapi 2
Implementimi

Rikonstruksion

Stafi jone ka realizuar shume rikonstruksione me sukses,cilesi dhe shpejtesi

Aftësitë e punës

100%

Procesi i punës


1
Hapi 1
Studimi
2
Hapi 2
Rikostruktimi

Projektime

Me nje staf te specializuar dhe te perkushtuar ,ne realizojme endrrat tuaja i bejme realitet

Aftësitë e punës

98%

Procesi i punës


1
Hapi 1
STUDIMI
2
Hapi 2
EKSPERIMENTE
3
Hapi 3
PROJEKTI FINAL

PROJEKTET TONA

Jolaos Shpk është krijuar në vitin 2007 dhe është ristrukturuar në Jolaos Construction shpk.

Aktiviteti konsiston në rikonstruksione godinash, projektim dhe

arredim të brendshem dhe një shumëllojshmëri të gjërë aktivitetesh sipas kërkesave të klientëve. 

  • All
  • Interior Design
  • Ndertime civile
  • Rikonstruksione
Interior DesignNdertime civileRikonstruksione

Ndertim Shtepie

Arredim Shtepie

Rikonstruksion Godinash Industriale

Interior Design

Punime Gipsi Dekorative dhe Lyerje

Interior Design

Punime Parketi ,Tenda, Pllaka ,Mermeri dhe Epoxide

Ndertim Pallatesh

Rikonstruksione

Hidroizolime

TE REJA